Scharrelen, scharren en makrelen

Juist hier op de Waddenzee vang je weer scharren, juist door heen en weer te scharrelen op zee. In het voor- en najaar heb je de meeste kans op schar en wijting. Van juni tot oktober komt vaak de makreel in beeld. Soms zelfs eerder. Makreel vang je heel sportief: één-voor-één, soms een paar tegelijk. De hele dag door.;

Zonnetje, biertje, uitbuikertje

Je kunt ook heerlijk in het zonnetje aan dek zitten (mét een biertje) terwijl je kalmpjes de zandplaten, de zeehonden, de ganzen, eenden en aalscholvers aan je voorbij laat trekken. Toe maar. En mocht je dan beginnen in te dommelen, dan is er altijd nog WIL die je onverbiddelijk bij de grote pan verse soep ontbiedt. Het geeft al aan dat de Wuta alles heeft om jouw gezelschap een spectaculaire dag op zee te geven. Straks ben jij ook zo'n sterke-verhalenverteller!

Ga beslist in de WWA

Je haalt het meeste uit zo'n dag op de Waddenzee als je 'in de WWA gaat'. Dan kies je voor het Wuta Wad Arrangement. Kost weinig, maximaal plezier. Grote verhalen. Begint om 08:30 en om 16:00 uur sta je weer aan wal.

WWA-Arrangement

Links:
​​​​​​​Vers zeeaas, zeepieren Rotgans